Κασερόπιτα Πανεύκολη!!!
Καλημέρα !!!!
Η συνταγή για την κασεροπιτα.. Είναι πολύ εύκολη και γίνεται γρήγορα. Ότι ακριβώς χρειάζομαι ειδικά τώρα που έχω ελαχιστο χρόνο λόγο μωρού!!! Ξεκίνησα να την φτιάχνω λίγο καιρό πριν γεννήσω και τώρα πλέον την φτιάχνω μόλις τελειώσει η προηγούμενη!! Πάντα να έχω κάτι ετοιμο να φαω..Οποια εχει μικρο μωρακι με καταλαβαινει!!!
Είναι νόστιμη και ελαφριά πιτα!!
Αξίζει να την δοκιμάσετε!
Η συνταγή για την κασεροπιτα.. Είναι πολύ εύκολη και γίνεται γρήγορα. Ότι ακριβώς χρειάζομαι ειδικά τώρα που έχω ελαχιστο χρόνο λόγο μωρού!!! Ξεκίνησα να την φτιάχνω λίγο καιρό πριν γεννήσω και τώρα πλέον την φτιάχνω μόλις τελειώσει η προηγούμενη!! Πάντα να έχω κάτι ετοιμο να φαω..Οποια εχει μικρο μωρακι με καταλαβαινει!!!
Είναι νόστιμη και ελαφριά πιτα!!
Αξίζει να την δοκιμάσετε!
ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζανια γαλα
3 αυγα
2 φλιτζανια αλευρι
2 κουταλακια μπεικιν.
1/2 φλιτζανι λαδι
1 κουπα κασερι τριμμενο
Σουσαμι για το πασπαλισμα.
1 κουταλακι αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κουπα ριχνω το γαλα,τα αυγα,το λαδι και το αλατι και ανακατευω. Μετα ριχνω το μπεικιν κ ξανα..ανακατευω. Στη συνεχεια ριχνω το αλευρι και μαντεψτε!!...ανακατευω ξανα ! Αφου γινει το μειγμα χυλος( σαν τον χυλο οταν φτιαχνουμε κεικ) ριχνω κ το κασερι κ ανακατευω.
Λαδωνω το ταψακι, κ ριχνω μεσα το μειγμα μου. Πασπαλιζω με σουσαμι κ ψηνω στους 170 για περιπου 40 λεπτα( κανω τη δοκιμη με το μαχαιρι)
Τα υλικα που σας εγραψα ειναι για ταψακι διαστασεων .12 κομματια
Λαδι μπορειτει να βαλετε οτι θελετε
Οπως και κασερι..Μπορειτε να βαλετε περισσοτερο για πιο πλουσια γευση η να προσθεσετε φετα η ανθοτηρο.
καλη επιτυχια!!
Σχόλια