Με αφορμη τα μαρτακια

Φέτος τα βραχιολακια μαρτη, είπα να τα κάνω λίγο διαφορετικά από ότι συνηθίζω.  Ψάχνοντας λίγο στο internet  βρήκα 2 πλέξεις ,με τις οποίες δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι τώρα. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσο εύκολες είναι και πόσο χαλαρωτικές...

Αφού έφτιαξα πρώτα τα μαρτακια, είπα να μην μείνω σε αυτά μόνο και να φτιάξω κι άλλα βραχιολακια. Να παίξω με τα χρώματα και να κάνω διάφορους συνδυασμούς. Και τελικά κόλλησα τόσο πολύ με αυτό και πλέον, που με χάνεις ,που με βρίσκεις, με ένα βραχιολακι θα ασχολούμαι.!!
Μ' άρεσε πολύ και σαν ασχολία , και σαν αποτέλεσμα. Και πιστέψτε με ! Είναι πολύ χαλαρωτικό.

Η πρώτη πλέξη είναι τα βραχιολάκια Φιλίας. Ήταν παλιότερα στην μόδα και τώρα επανήλθαν. Μπορείς να συνδυάσεις ότι χρώμα σ' αρέσει. Όσα πιο πολλά κορδονάκια, τόσο πιο πλατύ θα βγει το βραχιόλι. Εδώ δείχνει αναλυτικά πως γίνεται. Και είναι πολύ απλό. Φαντασία να έχεις για διαφορετικούς συνδυασμούς.!!








Η επόμενη πλέξη είναι η τεχνική  kumihimo. Τόσο απλή που νιώθεις πραγματικά ότι το βραχιόλι φτιάχνεται μόνο του!!  Εδω μπορείς να μάθεις πως! Θα κολλήσεις και θα θες να φτιάξεις για όλους!  Είναι μια ωραία ιδέα και για μαρτυρικά σε βάφτιση. Τώρα που ετοιμάζουμε την βάφτιση του Δημήτρακη μας, σκέφτομαι να τα κάνω,στα χρώματα που επιλέξαμε.  Επίσης η συγκεκριμένη πλέξη μπορεί να γίνει και κολιέ.

το αγαπημένο μου!!



Σχόλια

Ο χρήστης zina είπε…
πολυ ομορφα εγιναν και με υπεροχα χρωματακια
Ο χρήστης Γιάννα είπε…
Ευχαριστω πολυ Ζηνα μου.Θα φτιαξω κιαλλα χρωματα!!Εχω κολλησει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έδεσσα την άνοιξη!!

Απόκριες με το μικρούλη μου

Το δικό μας Ουράνιο τόξο