Αγίου Βαλεντίνου( πρώτη χρονιά ως γονείς)

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ακούμε- διαβάζουμε τα κλασικά. Δηλαδή.. Πόσο εμπορική γιορτή είναι,ότι οι ερωτευμένοι κάθε μέρα γιορτάζουν,ότι δεν είναι Χριστιανική γιορτή κλπ. Τα ξέρω όλα αυτά. Και φαντάζομαι όλοι τα ξέρουν. Αλλα για μένα,αυτή η μέρα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε με το ταίρι μας κάτι λίγο διαφορετικό από τα καθημερινά και συνηθισμένα. Κάτι ρομαντικό. Κάτι ιδιαίτερο. Ότι ο καθένας μας θεωρεί ιδιαίτερο.
Φέτος ,γονείς για πρώτη φορά, με το πιο ωραίο δώρο, που γεννήθηκε το καλοκαίρι και κοιμόταν στο δωμάτιο μέσα λίγο αρρωστουλι.
Είχα ετοιμάσει μια Πιτσα  για να φάμε οι 2 μας. Ρομαντικό δείπνο στο σαλόνι με χαμηλωμένα φώτα, για να μην ξυπνήσει ο καρδούλης που μόλις κοιμήθηκε. Φέτος δεν έβαλα τα καλά μου. Δεν χτενίστηκα και δεν βάφτηκα. Έβαλα τις πιτζάμες μου και πηγαινοερχομουν να ταΐσω κ να παρηγορήσω το μωρό που ξυπνούσε κάθε τόσο. Παρ όλη την κούραση και το ξενύχτι των προηγούμενων ημερών, παρόλο που δεν ακούγεται σαν κάτι εξαιρετικό, για μας ήταν η πιο ωραία γιορτή των ερωτευμένων φέτος.Και εγώ ερωτευμένη εις διπλούν..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έδεσσα την άνοιξη!!

Απόκριες με το μικρούλη μου

Το δικό μας Ουράνιο τόξο