Λίγο καλοκαίρι ,μέσα στο χειμώνα..

Όσο ο καιρος το επιτρέπει δεν χάνουμε ευκαιρία για βόλτα στον ήλιο. Να γεμίσουμε εικόνες και να φτιάξουμε αναμνήσεις μαζί με τα παιδιά.!! Η μπουμπού μας φυσικά είναι πολύ μικρή ακόμη,αλλά ο Δημήτρης το χάρηκε πολύ!!!
Σήμερα λοιπόν , Θεοφάνεια, επιλέξαμε να πάμε σε ένα κοντινό προορισμό, που δεν έτυχε να ξαναπάμε. Το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. Είναι λίγο μετά την Αγία Τριάδα. 
Ψάχναμε ένα μέρος κοντά στη θάλασσα. Χωρις ιδιαίτερο κόσμο λόγω τις κατάστασης που επικρατεί τώρα με τα κρούσματα.Και ήταν ιδανικό μέρος τελικά , ούτε κόσμο είχε,και ήταν και πολύ ωραία.
Βρήκαμε πολλά κοχύλια με το Δημήτρη για να φτιάξουμε  χειροτεχνίες. Θυμήθηκαμε λίγο το καλοκαίρι, που πάντα μας λείπει ,μέσα στο χειμώνα!!

 Το Αγγελοχώρι έχει πολλά πολλά κοχύλια!!!



Ήταν ήσυχα και κάποια λίγα άτομα έκαναν πικ Νικ  πάνω στην παραλία. Πολύ ωραία ιδέα για καθαρά Δευτέρα εάν ο καιρός μας το επιτρέπει βέβαια. Χαλαρά από κόσμο και τα παιδιά χαίρονται με παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα , κουβαδάκια , κοχύλια ,κλπ.

Στην συνέχεια πήγαμε Περαία για φαγητό, αλλά επιλέξαμε να φάμε take away στο αυτοκίνητο για να είμαστε πιο ασφαλής. Και είχε πολύ πλάκα!!

Και μετά στην παραλία της Περαίας περπάτημα για καφέ και τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο . Ιδανικό σημείο χωρίς αυτοκίνητα. Απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα και τα φώτα της πόλης μας μόλις αρχίσε να νυχτώνει.!!
Τι όμορφες εικόνες γέμισαν τα μάτια μας. Μια μικρή εξορμήση κοντά στην πόλη.  Μικρή "περιπέτεια" χωρίς σχέδιο. Αυτά τα πολύ απλά που τελικά μόνο αυτά χρειάζονται για να περάσεις μια μέρα όμορφα με την οικογένεια σου κάπου κοντά.!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο