το μικρό μας χαρούμενο σχολείο!!

Το νηπιαγωγείο τελείωσε. Τελείωσε και η φετινή σχολική χρονιά. Ήταν μια υπέροχη χρονιά. 
 
Ο Δημήτρης τελείωσε το νηπιαγωγείο. Το λέω κ δεν το πιστεύω. Σαν τώρα θυμάμαι που γεννήθηκε και ήταν τόσο μικρούλης που τα δύο του ποδαράκια χωρούσαν στη μία μου παλάμη.

Κι όμως !! Το Σεπτέμβρη πρωτακι. Θα πάμε στο μεγάλο σχολείο!! " Μεγάλο σχολείο" . Θυμάμαι που ήταν ακόμη στο καρότσι και περνούσαμε από έξω ,του έδειχνα το σχολείο και του έλεγα ... Το μεγάλο σχολείο!!! Και ακόμη ετσι το λέει.." μαμά θα πάω στο μεγάλο σχολείο.."

Ποσο γρήγορα ο χρόνος κυλάει.. 

Θέλω να ευχαριστήσω τις δασκάλες μας.

Την κ Σμαράγδα πέρυσι στα προνήπια.
Που ήταν η πρώτη μας δασκάλα. Που φροντίσε το Δημήτρη όσες φορές χρειαστηκε και τον έκανε να  αγαπήσει το σχολείο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που πηγαινε σχολείο. Ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα πράγματα που έμαθε στα παιδάκια μας και που στην τηλεκπαίδευση γίναμε όλοι γονείς κ παιδιά μια παρέα.

Την κ Όλγα φέτος στα μεγάλα νήπια. Για το χαμόγελο της και την αγάπη της . Που κάθε μεσημέρι έπαιρνα το Δημήτρη χαρούμενο κ γεμάτο εμπειρίες. Που δεν σταματούσε να μου λέει τι κάνανε στο μάθημα. Τόσα πολλά κ τόσο ωραία. Που η αγάπη που δίνει στα παιδιά είναι το εφόδιο για να προχωρήσουν στο μεγάλο σχολείο. Με γνώσεις και θέληση να μάθουν. Ευχαριστώ πολύ, γιατί είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι το μικρό σου  παιδί είναι σε τόσο καλά χέρια. Ευχαριστώ που ένιωσα έτσι. Ασφαλής . χαρούμενη.

Έχω ένα κόμπο στο λαιμό...

 Βλέπω τα παιδιά να τρέχουν και να γελάνε στο σχολασμα. Βλέπω τα παιδιά να μας περιμένουν χαρούμενα στην πόρτα του σχολείου..
Βλέπω τρέλες κ γέλια γάργαρα.. κυνηγητό..
Θέλω πάντα να τα έχω στο μυαλό μου. Αυτές οι μοναδικές ,υπέροχες στιγμές.
 Αυτά τα δύο χρόνια ,στο  μικρό μας ,χαρούμενο σχολείο. Το τενεκεδένιο.
Γεμάτα συναισθήματα, γνώσεις, εμπειρίες. Φιλίες και πολύ πολύ αγάπη για τα παιδάκια μας
Έχουμε γερές βάσεις. Έχουμε δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Χάρη σε εσάς καλές μας δάσκαλες. Σας αγαπάμε . Να το ξέρετε έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για πάντα

Η σχολική χρονιά έκλεισε με μια υπέροχη γιορτή. Την πρώτη σχολική γιορτή που πήγαμε οι γονείς. Φανταστικά. 

Χίλια μπράβο και χίλια ευχαριστώ.!!!
 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Έδεσσα την άνοιξη!!

Το δικό μας Ουράνιο τόξο