παραμονή Χριστουγέννων και οι κατασκευές συνεχίζονται!!

Έφτασε και η μέρα που θα ανοίξει ο Δημήτρης το τελευταίο δώρο- σακουλάκι  από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα που του είχαμε φτιάξει.
Ήταν τόσο ωραίο όλο αυτό. Κάθε πρωί μόλις άνοιγε τα μάτια του έτρεχε να ανοίξει το σακουλάκι του.!!! Χαρά κ ενθουσιασμός!! Απλά πραματακια που του έδωσαν τοση χαρά ,και έγινε ο μήνας αυτός ακόμη πιο γιορτινος.
Τι χαρούμενη συνωμοσία με τον μπαμπά μας το βράδυ που τα φτιαχναμες μαζί.!!! Περιμέναμε κ εμεις να δούμε τον ενθουσιασμό στα μάτια του κάθε πρωί.
Εύχομαι και του χρόνου με υγεία ,ξανά να φτιάξουμε το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης ακόμη πιο ωραίο και να γίνει αυτο για μας μια ευχάριστη συνήθεια κάθε αρχή του Δεκέμβρη.
Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε με το Δημήτρη κατασκευές απλές , Χριστουγέννιατικες τα μεσημέρια μας ,όπως σας είχα δείξει κ σε προηγούμενο άρθρο.
Φτιάξαμε καρτουλες για όλες τις δασκάλες. Για τον παππού κ τη γιαγιά . Γράψαμε καρτουλες για την ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων. Πολύ γκλιτερ πολλά αυτοκόλλητα. Μικρά χεράκια . Ματάκια χαρούμενα. Στιγμές μοναδικές που θα μείνουν μέσα στην καρδιά μου. Εύχομαι και στου Δημήτρη την καρδιά. Να θυμάται πόσα ωραία πράγματα κάνουμε όλοι μαζί. Και κάθε χρόνο όλο και πιο πολλά. 
Τα Χριστούγεννα και οι κατασκευές αυτές δίνουν χαρά κ σε εμάς τους μεγάλους. Νιώθω το ίδιο ενθουσιασμό με εκείνον. 
Φτιάξαμε και το καραβάκι μας. 
Καραβάκι με χαρτονακι ,καφέ χρώμα επιλέξαμε εμείς . Φτιάξαμε τη σημαία μας και περάσαμε χρυσές παγιετες σε κλωστή να μοιάζει με τα φωτάκια στα στολισμένα καραβάκια.




Δέντρο και καραβάκι φέτος ,φτιαγμένα από το νηπιακι μου.!!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε όλα τα σπίτια!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόκριες με το μικρούλη μου

Το δικό μας Ουράνιο τόξο

Έδεσσα την άνοιξη!!