Το δεύτερο πάρτυ γενεθλίων του Δημήτρη

Το δεύτερο πάρτυ του Δημήτρη έγινε στο σπίτι μας φετος. Πέρυσι εάν θυμάστε το κάναμε στο σπίτι των γονιών μου γιατί ήμασταν πάνω σε μετακόμιση κ μετά από επεμβαση του Δημητρη. Οπότε φέτος θέλαμε να στολίσουμε και να υποδεχτούμε την οικογένεια μας εδώ για να γιορτάσουμε τα δεύτερα γενέθλια του Δημήτρη μας
Ήμασταν λίγα άτομα.Δηλ μόνο οι οικογένειες και ο νονός μας. Οπότε ήμουν και εγώ πιο χαλαρή κ χαρούμενη γιατί όσο να πεις εάν περιμένεις πολύ κόσμο έχεις περισσότερα πράγματα να κάνεις και περισσότερο άγχος εάν θα ευχαριστηθουν όλοι κ θα περάσουν καλα.

Η μέρα μας ξεκίνησε λοιπόν χαλαρά με ένα καφεδάκι στο χέρι κ βόλτα στη Λαμπρακη

Μετά περάσαμε λίγο από το πάρκο. Και εγώ πήγα σπίτι νωρίτερα να κάνω κάποιες δουλειές να συμμαζέψω και να ετοιμάσω φαγητό. Μετά ήρθαν τα αγορια μου από το πάρκο . Ο Δημήτρης νυσταζε πολύ. Τον κάναμε ένα γρήγορο μπάνιο κ κοιμήθηκε.

Αφού φάγαμε αρχίσαμε να φουσκώνουμε μπαλόνια. Έβαλα και τα τυροπιτακια να ψήνονται και αρχίσαμε να στολίζουμε όσο πιο αθόρυβα γινόταν να μην ξυπνησουμε το Δημήτρη..



Α
Λίγο αργότερα ξυπνησε ο Δημήτρης και μόλις είδε τα μπαλόνια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που δεν ήθελε να σταματησει να παίζει.




Μετά από ώρα κατάφερα να τον πείσω να ντυθεί και να συνεχίσει αργοτερα το παιχνίδι. 
Μαζεύτηκαμε σιγά σιγα και άρχισε το παρτυ.  Πολλά παιχνίδια και παιχνίδι με όλους. Ο Δημήτρης ενθουσιασμένος να τρέχει κάνω κάτω και να μη ξέρει με τι να ασχοληθεί πρώτα.


αφού παίξαμε μικροί κ μεγάλοι σβησαμε τα κεράκια και μετα θυμιθηκαμε να βγάλουμε φωτογραφιες  την τούρτα .Είχαμε αρχίσει ήδη να τρώμε τον στολισμό. Γι'αυτό δεν έχω μια ολοκληρωμένη φωτογραφια με τα αεροπλάνα και που είχε πάνω.


Περάσαμε πολύ όμορφα και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Δημήτρης το απολαυσε.Χρονια πολλά μωρακι μου.
(Η μαμά πάντα σαν μωράκι θα σε βλεπει κ ας έγινες δύο χρόνων αντρας!!)



















Σχόλια

Ο χρήστης Ελπίδα - two boys and hope είπε…
πολύχρονος και τυχερος!!
Ο χρήστης Γιάννα είπε…
Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα μου!! φιλάκια,😘💖💗
Ο χρήστης ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε…
χρόνια του πολλά
πάντα ευτυχισμένος και υγιές να είναι
Ο χρήστης Γιάννα είπε…
Σε ευχαριστώ πολύ Δελφινάκι !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έδεσσα την άνοιξη!!

Απόκριες με το μικρούλη μου

Το δικό μας Ουράνιο τόξο